FAQ

Wat is Bitback.nl ?

Bitback.nl is een cashback website die uitbetaald in bitcoins. Eenvoudig zoeken en filteren op webwinkels en producten staat centraal.

Welke Bitcoin-koers gebruikt Bitback.nl ?

Bitback.nl gebruikt altijd de actuele koers afkomstig van Bitcoinaverage.com, hier wordt een gemiddelde berekening gemaakt van alle grote Bitcoin exchanges zoals BTC-E, Kraken & Bitstamp.Meer informatie over de formule die Bitcoinaverage hanteert kun je hier vinden.De wisselkoers wordt vastgesteld op het moment dat je bestelling door de webwinkel is goedgekeurd. Op dit moment is de koers: 1 BTC == 2253,54 €.

Hoeveel korting krijg ik ?

Het percentage verschilt per winkel, je kunt het percentage per winkel zien in dit overzicht. De korting wordt berekend over je netto bestelwaarde (dus zonder verzend- en betaalkosten) en exclusief BTW.

Wanneer krijg ik mijn bitcoins uitbetaald ?

Uitbetalingen worden direct na goedkeuring van de webwinkel automatisch verwerkt. Een webwinkel heeft gemiddeld 30 dagen de tijd om je bestelling te keuren. De status van de uitbetaling is te volgen in je account. Vanzelfsprekend mag je bestelling niet geannuleerd of geretourneerd zijn.

Na hoeveel tijd is mijn bestelling te zien op Bitback.nl ?

Na plaatsen van je bestelling kan het nog een aantal uur duren voordat je bestelling zichtbaar is op Bitback.nl.

Mijn bestelling is niet zichtbaar op Bitback.nl ?

Waarschijnlijk heb je na het bezoeken van Bitback.nl nog een andere vergelijkende website (vergelijkingssite of cashback) bezocht die de Bitback.nl-cookie heeft overschreven. Hierdoor kunnen wij je geen Bitcoin vergoeding betalen.

Hoe krijg ik een Bitcoin-adres ?

Uw Bitcoin-portemonnee stelt u in staat om al uw transacties uit te voeren. Het maakt Bitcoin-adressen voor u aan waarop u bitcoins van andere gebruikers kunt ontvangen, en het laat u bitcoins aan anderen versturen. U kunt bitcoins ontvangen terwijl u offline bent en alle portemonnees zijn compatibel met elkaar, net als bij e-mail. Meer informatie over het bitcoins en het aanmaken van een Bitcoin-portemonnee kun je hier vinden.

Software-portemonnees
Soft­wa­re-­por­te­mon­nees in­stal­leert u op uw computer. Zo heeft u totale controle over uw por­te­mon­nee, maar u moet wel zelf zorg dragen voor back-ups en het be­vei­li­gen van uw geld.
Bekende software-portemonnees zijn Multibit en Armory.

Online-portemonnees
U kunt uw bitcoins ook online bewaren in een online portemonnee. Zo kunt u er overal bij en u hoeft niet zelf te zorgen voor de beveiliging, maar het betekent wel dat een ander uw bitcoins beheert. Kies daarom uw webportemonnee zorgvuldig.
Maak gratis een online portemonnee aan via Blockchain of Coinbase.