5 winkels

AustralianvanLiL.nl

Lil Woonwinkel is na het faillissement overgenomen en worden alleen artikelen op voorraad verkocht! Veilig achteraf betalen mogelijk!

2,5 % bitback korting

Bythegrape

Al meer dan 45 jaar een begrip. Wij geloven in kwaliteit: daarom worden alle wijnen blind geproefd door ons proefpanel. Vandaag besteld, morgen in uw glas.

5,5 % bitback korting

JeEigentaart.nl

Online taart bestellen en laten bezorgen. Eenvoudig fototaarten & verjaardagstaarten ontwerpen, bestellen en genieten! Keuze uit vele verschillende maten en thema's.

5,0 % bitback korting

liquidodoro

We are leading in single serving solutions for oil and condiments. A little taste of amazing.

12,0 % bitback korting

Coffeeduck

We leven in een snelle tijd waarin iedere minuut telt. Dit noodzaakt ons om steeds vaker gebruik te maken van gemaksprodukten. Producten die pretenderen langdurige activiteiten terug te brengen naar één eenvoudige handeling. Helaas gaan deze gepaard met hoge prijzen en zijn ze ook vaak schadelijk voor het milieu. Coffeeduck brengt hierin verandering. Wij bieden systemen die het mogelijk maken om losse, gemalen koffie te gebruiken voor een billijke prijs en ook nog eens ecologisch verantwoord zijn. Deze systemen zijn een goed alternatief voor alle gebruikers van Nespresso- of Senseo-apparaten.Nespresso is sinds enkele jaren een grote speler in de koffiebranche. Een Nespresso-apparaat werkt alleen met cups die te koop zijn via internet, de Bijenkorf en speciale Nespressowinkels. De cups zijn gemaakt van aluminium en worden na gebruik weggegooid. Mensen die in hun enthousiasme een machine kopen zijn na twee maanden koffiedrinken al snel tussen de 65,- en 95,- euro aan dure cups kwijt. Onze cups zijn herbruikbaar en zo beter voor het milieu. Men kan veel goedkoper gebruik maken van het Nespresso-apparaat en daarnaast zit men ook niet vast aan de koffie-smaken van Nespresso. De klant kan zelf bepalen met welke melange zij de cups vullen.Sinds de introductie begin dit jaar zijn er al ruim 600.000 hervulbare Coffeeduck cups verkocht. Het vullen van de cups is simpel en je zet voor een fractie van de prijs een kopje heerlijke espresso koffie.

10,0 % bitback korting
Ga naar boven